Søjlerne er godkendt ​​jf.serviceloven § 66

Søjlerne logo - Socialpædagogisk opholdssted og døgntilbud

Opholdssted for børn og unge i alderen 5-18 år

Hos OurC​amp tilbyder vi et socialpædagogisk opholdssted til børn og unge i alderen 5-18 år. Vi har base i indre by. Vi arbejder ud fra en filosofi om at være mentaliserende og anerkendende.

​Vores opholdssted imødekommer forskellige behov og ønsker. Vi har særligt specialiseret os i behandlingskrævende søskendeanbringelser. Desuden foretager vi gerne efterværn af børn, som har været på vores opholdssted, indtil de er 23 år.

Vores opholdssted har hjemlige og trygge rammer

Vi har et stort fokus på at skabe et så hjemligt og trygt miljø som muligt. Derfor er Søjlerne indrettet som to selvstændige lejligheder, der er indrettet som et almindeligt hjem. På 1. Sal er der fem værelser, køkken/alrum, stue, bad og to toiletter, samt et personalerum. I stueetagen er der fire værelser, køkken/alrum, stue, bad og to toiletter.

Dagligdagen hos os præget af en tæt relation med den voksne. Der er klare rammer, der sikrer at børnene/de unge, oplever sig passet på.

Hos os vægtes skole, sport og venner højt, så hverdagens naturlige mønstre styrkes og vedligeholdes. Vi forsøger altid at møde det enkelte barn i øjenhøjde. Vores personale er i løbende lærings og supervisions kontekster, der sikrer udvikling og høj faglighed.​

Kontakt os for at høre nærmere

Udfyld formularen og vi kontaker dig inden for kort tid.